Nesimtitii incearca sa deruteze pe cei ce ar incerca sa citeasca hartogaria bagata pe gat in dosar chiar si in 3 exemplare (la fiecare infatisare trimiteau instiintarea de poprire si dovada ca mi-a fost comunicata

).
Sad... legea le permite sa treaca la executare silita daca nu mi-a fost comunicata (si nici macar nu au incercat sa trimita

) somatia?? Ca nu am gasit nimic in acest sens
Si ce zici, sa le cer originalul la baza de date?

Ca pe documentul scos la imprimanta scrie "Conform cu baza de date" dar nu se specifica ce baze de date!
Si unde ii pot incadra cu afirmatii gen "recomandata trimisa in 2005 a fost returata de serviciul postal" dar nu au prezentat macar dovada ca au trimis-o? Fals in inscrisuri oficiale?? Sa le mai cer inca o data sa imi prezinte aceasta dovada?
Oricum in concluzia finala (scrisa, ca vorba zboara rpd) o sa dau in ei si o sa ma leg inclusiv de formularea plina de greseli (mi-a luat ceva timp sa ma prind ca sunt greseli de tehnoredactare citind cu atentie toate documentele)
PS: mi-au facut suficienta "greata" prin tot ce au facut... inclusiv amanarile (corecte dpdv legal, incorecte dpdv moral), una din ele pt angajarea apararii (pe naiba, ca nu a venit nimeni in sala si ei oricum au juristi care doar de asta se ocupa si inainte sa depun plangerea -prin august2009- l-am si "cunoscut" pe respectivul)