AMENDA.ro

Forum
Acum este Joi Sep 09, 2010 11:23 am

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Alta depasire pe linie inttrerupta
MesajScris: Mie Apr 28, 2010 9:08 pm 
Neconectat
Conducator

Mergand la registratura ... in Timisoara? Pai, n-am alt motiv prea intemeiat...eu sunt in Alba-Iulia, procesul e in Timisoara. Eu am deja domiciliul in Alba-Iulia.... Pe cand s-a intamplat ''faza'' aveam permisul pe Timisoara, acum mi l-am schimbat pe Alba-Iulia. Vre-o ''chichitza'' de care m-as lega sa aman ''donarea'' permisului?
Merci SAD!

Sus

MesajScris: Mie Apr 28, 2010 11:08 pm 
Neconectat
Site Admin

Permisul trebuie "donat" cu sentinta devenita definitiva ce ti-o poate obtine asa cum spunea sad de catre avocata.
Daca amani cu mai mult de 15 zile donatia te poti trezi cu inca 30 zile adaugate la pedepasa deja aplicata.
Singurul mod de a amana este recursul...

Sus

MesajScris: Mie Apr 28, 2010 11:08 pm 
Neconectat
Scientist

DanuAL scrie:
Mergand la registratura ... in Timisoara? Pai, n-am alt motiv prea intemeiat...eu sunt in Alba-Iulia, procesul e in Timisoara. Eu am deja domiciliul in Alba-Iulia.... Pe cand s-a intamplat ''faza'' aveam permisul pe Timisoara, acum mi l-am schimbat pe Alba-Iulia. Vre-o ''chichitza'' de care m-as lega sa aman ''donarea'' permisului?
Merci SAD!

Ma refeream la instanta unde ai depus plangerea , in speta in Timisoara. Cat despre recurs , daca il postezi , poate gasim ceva de care s ane legam .Este destul de curios cum de a pierdut avocatul cu martori in sustinere. In fine , judecatorul nu l alegi ci doar aparatorul :) .

Sus

MesajScris: Joi Apr 29, 2010 12:22 am 
Neconectat
Conducator

Cum se zice pe aici, in Ardeal ... ''YEEE, ase-i mno'' :)) Good point cu judecatorul nu-l aleg eu... de aia tind sa cred ca avocatA mea, a fost, este mai mult cu capu'n alta parte. Imi pare rau ca am ajuns sa spun asta, cu toate ca imi este si prietena ... Procesul s-a desfasurat prima data in orasul Deta. Am pierdut. Am facut recurs si nu stiu cum, am ajuns la tribunalul din Timisoara. Acum, ca am ajuns in Timisoara, speram sa fie mai ''lejer''.. se pare ca n-a fost asa!
@Florin & @SAD- problema mea e ca m-as duce eu la politie aici in Alba sa-l dau de maine! E prea mare stresu si vreau sa treaca alea 30 de zile cat mai repede!!! Dar ce sa le spun la ..militzieni? Avocata mi-a zis azi ca pana nu primeste ..nush ce.. de la tribunal, nu s-a redactat, ceva de genu... e o denumire ciudata, de aia nici n-am putut s-o retin, si de sunat evit sa o sun, ca ma i-a gura pe din-ainte si poate ii zic cateva.
O sa incerc sa fac rost de recurs, dar nu promit nimic! As putea face recurs aici in Alba Iulia sau e valabil doar la instanta unde am depus plangerea?!
Va multumesc MULT !!!

Sus

MesajScris: Joi Apr 29, 2010 9:07 am 
Neconectat
Scientist

DanuAL scrie:
Cum se zice pe aici, in Ardeal ... ''YEEE, ase-i mno'' :)) Good point cu judecatorul nu-l aleg eu... de aia tind sa cred ca avocatA mea, a fost, este mai mult cu capu'n alta parte. Imi pare rau ca am ajuns sa spun asta, cu toate ca imi este si prietena ... Procesul s-a desfasurat prima data in orasul Deta. Am pierdut. Am facut recurs si nu stiu cum, am ajuns la tribunalul din Timisoara. Acum, ca am ajuns in Timisoara, speram sa fie mai ''lejer''.. se pare ca n-a fost asa!
@Florin & @SAD- problema mea e ca m-as duce eu la politie aici in Alba sa-l dau de maine! E prea mare stresu si vreau sa treaca alea 30 de zile cat mai repede!!! Dar ce sa le spun la ..militzieni? Avocata mi-a zis azi ca pana nu primeste ..nush ce.. de la tribunal, nu s-a redactat, ceva de genu... e o denumire ciudata, de aia nici n-am putut s-o retin, si de sunat evit sa o sun, ca ma i-a gura pe din-ainte si poate ii zic cateva.
O sa incerc sa fac rost de recurs, dar nu promit nimic! As putea face recurs aici in Alba Iulia sau e valabil doar la instanta unde am depus plangerea?!
Va multumesc MULT !!!

Din ce citesc , reiese ca ai epuizat si calea recursului .Mai exista o cale dar nu suspenda executarea pedepsei.De regula , partea care castiga ( in acest caz Politia) , investeste cu formula executorie hotararea Tribunalului si apoi iti comunica termeul in care trebuie s apredai permisul .Privitor la problema aparatorului , tu decizi daca esti multumit sau nu.

Sus

MesajScris: Joi Apr 29, 2010 10:52 pm 
Neconectat
Conducator

SAH MAT! M-ai inchis! Nu prea am inteles... nu prea am cunostiinte legat de Drept :P!

...''investeste cu formula executorie hotararea Tribunalului si apoi iti comunica termenul in care trebuie sa predai permisul. Privitor la problema aparatorului, tu decizi daca esti multumit sau nu.''

Bun, Sad, si asta inseamna ca? Eu unul nu mai vreau sa am de-a face cu avocata asta! Daca declar ca nu sunt multumit, ce se intampla? Se reia procesul? Se amana sentinta? Se cerceteaza din nou dosarul? Astea sunt chestii de noroc...eu am fost ghinionistul, ca si pana acum. Imi pare rau ca a trecut un an de zile si n-am mai apucat sa dau nas in nas cu militianu ala..in haine civile! As vrea, cum am spus in postul anterior, sa ma duc eu aici in Alba Iulia si sa-mi dau permisul, sa se mai scurteze timpul.. AMR :) Se poate sau nu? Trebuie sa astept instiintarea? Am avut un accident rutier. Ieseam dintr-un sens giratoriu, iar din dreapta mea intra un autobuz... ''nu m-a observat''. Deja am 2 saptamani de cand stau pe ''tusa''..

Sus

MesajScris: Vin Apr 30, 2010 2:25 pm 
Neconectat
Scientist

DanuAL scrie:
SAH MAT! M-ai inchis! Nu prea am inteles... nu prea am cunostiinte legat de Drept :P!

...''investeste cu formula executorie hotararea Tribunalului si apoi iti comunica termenul in care trebuie sa predai permisul. Privitor la problema aparatorului, tu decizi daca esti multumit sau nu.''

Bun, Sad, si asta inseamna ca? Eu unul nu mai vreau sa am de-a face cu avocata asta! Daca declar ca nu sunt multumit, ce se intampla? Se reia procesul? Se amana sentinta? Se cerceteaza din nou dosarul? Astea sunt chestii de noroc...eu am fost ghinionistul, ca si pana acum. Imi pare rau ca a trecut un an de zile si n-am mai apucat sa dau nas in nas cu militianu ala..in haine civile! As vrea, cum am spus in postul anterior, sa ma duc eu aici in Alba Iulia si sa-mi dau permisul, sa se mai scurteze timpul.. AMR :) Se poate sau nu? Trebuie sa astept instiintarea? Am avut un accident rutier. Ieseam dintr-un sens giratoriu, iar din dreapta mea intra un autobuz... ''nu m-a observat''. Deja am 2 saptamani de cand stau pe ''tusa''..

Daca mai cautai , gaseai pe acest site un mic "indrumar" privind regimul contraventiilor.
Deci :
- plangerea impotriva unui PV - 2 instante
1. fond
2. recurs
3. Te poti duce la instanta de control judiciar ( tribunal) si sa iei un certificat privind dispozitivul la hotararea in cauza , in care este precizat faptul ca palngerea a fost respinsa. Cu el , fuguta la Politie si predai permisul.

Daca nu esti multumit cu hotararea recursului poti face contestatie in anulare , DAR NU suspenda executarea pedepsei( adica daca ai pierdut la recurs , trebuie sa-l predai )
Cu cea de a doua problema , se complica lucrurile , deoarece vei aduna 2 supendari in 6 luni de zile . Solutia : Contesta ce-a de a doua suspendare astefel incat sa treaca 6 luni de la prima.

Sus

MesajScris: Vin Apr 30, 2010 8:44 pm 
Neconectat
Conducator

Sad, multumesc inca o data!!! Deci, mie mi-e groaza de drumu asta pana la TM, de aia am intrebat cum as putea sa fac altfel. Cu ..''3. Te poti duce la instanta de control judiciar ( tribunal) si sa iei un certificat privind dispozitivul la hotararea in cauza , in care este precizat faptul ca palngerea a fost respinsa. Cu el , fuguta la Politie si predai permisul.'' La care instanta, in ce oras? O ramas ca ma suna avocata si mi-l trimite pe fax, dispozitivul, DAR, pana sa-mi elibereze tribunalul, pana sa ajunga pe fax sau posta (sau) instiintarea aia la mine, eu nu ma pot duce la politia din Alba si sa-l predau? Sa le explic asa in mare despre ce-i vb si sa las permisu acolo si sa inceapa sa ''curga'' zilele..?

Sus

MesajScris: Vin Apr 30, 2010 11:04 pm 
Neconectat
Site Admin

Nu iti vor primi permisul fara senitnta investita cu formula executorie...

Sus

MesajScris: Lun Mai 03, 2010 1:38 pm 
Neconectat
Conducator

Multumesc Florin :) ! Pai, atunci nu-mi ramane decat sa astept sa-mi vina ceva in POSTA sau sa-mi trimita avocata hartia ..!

Va tin la curent!!! O zi buna in continuare!!!

Sus

MesajScris: Lun Mai 03, 2010 2:19 pm 
Neconectat
Scientist

DanuAL scrie:
Multumesc Florin :) ! Pai, atunci nu-mi ramane decat sa astept sa-mi vina ceva in POSTA sau sa-mi trimita avocata hartia ..!

Va tin la curent!!! O zi buna in continuare!!!

vb cu aparatorul tau . recursul NU se comunica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: Mar Mai 04, 2010 9:03 pm 
Neconectat
Conducator

Adica? Asta inseamna ce? Cum am mai spus intr-un post anterior ... avocata mi-a spus ca pana nu-i vine nush ce hartie de la tribunal n-am pt ce sa ma duc... acum ce sa fac? Cum sa fac?

Sus

MesajScris: Mie Mai 05, 2010 7:10 pm 
Neconectat
Site Admin

Apartorul tau, sau tu, trebuie sa mergeti la tribunal sa cereti sentinta... sau sa iti puna rezolutia pe sentinta de la judecatorie cum ca recursul a fost respins...

Sus

MesajScris: Joi Mai 06, 2010 11:47 am 
Neconectat
Conducator

Merci Florin, merci Sad! Sper sa o rezolv cat mai repede.. !!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 3