AMENDA.ro

Forum
Acum este Joi Sep 09, 2010 11:07 am

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Radare noi, "nedetectabile"
MesajScris: Mie Mar 03, 2010 11:43 am 
Neconectat
Scientist

Florin421 scrie:
In aceasta situatie nu poti şunta complet sistemul... :|

De obicei daca nu apuca sa te opreasca, pleaca imediat dupa tine. Daca te pierzi prin trafic si nu mai apuca sa te opreasca, nu vor trimite automat PV pe proprietarul masinii.
Legea ii obliga sa identifice intai soferul. Acest lucru se face trimitand o hartie proprietarului prin care se solicita sa comunice cine a condus atuo nr la data ora pe raza localitatii etc. Daca acesta nu comunica datele soferului in termenul legal il asteapta o amenda usturatoare. E adevarat ca atunci cand stii ca ramai fara permis (si daca posezi si banii de amenda) uneori pentru carnet merita sa ignori hartia politiei... :roll:

Pai eu am trecut (cred) printr-o asemenea situatie... am trecut cu peste 50km pe langa radar (140 in bord pe DN1 in cartierul Nistoresti)... nu m-au oprit... si am gasit in cutia postala acasa (dupa cca 40zile) o recomandata de la politie pe care nu am ridicat-o de la posta (de 2 ori cred ca au trimis)... spun cred deoarece nu stiu ce era in respectiva scrisoare (in nici un caz felicitari :D )
Daca nu se considera indeplinita procedura de comunicare cum iti dau amenda ca nu ai raspuns la cererea lor?? Aici e "scaparea" sistemului... sper sa nu faca cum fac cei de la fisc sa te anunte prin publicitate pe site-ul lor :lol:

Sus

MesajScris: Mie Mar 03, 2010 6:46 pm 
Neconectat
Site Admin

Prima cred ca era cererea de comunicare iar a doua era deja PV :oops: .
Asa ca acum urmeaza sa primesti scrisoarea de la fisc... :roll:
NU spune hop pana nu stii ca ai sarit groapa. :!:

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 12:47 am 
Neconectat
Scientist

Stai ca nu e chiar asa... daca nu identifica soferul trimit PV pe proprietar?? :shock: Atunci inseamna ca sotia a comis-o pe penal si asta vad si ei deoarece ar trebui sa-i ridice permisul pt 90zile... permis care nu l-a avut niciodata... si a mai fost un caz mediatizat cu o batranica care a acumulat atatea pct incat i-au trimis recomandata cum ca are permisul suspendat... permis pe care nu l-a avut niciodata :D ... iti dai seama ca in secunda 2 o pun pe sotie sa bage actiune in instanta cum ca ea nu a condus auto in data de xx... asa ca florin trebuie sa te contrazic si sa-ti spun ca nu prea cred ca o sa primesc eu ceva de la fisc deoarece nu au cum sa ajunga la mine ci la proprietar

PS: o sa ma duc sa vad daca are vreo datorie sotia la fisc... asa de control ca a trecut ceva timp de atunci (peste 1an)

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 11:37 pm 
Neconectat
Site Admin

Stai, stai!!!
Nu te ambala!

PV este pentru necomunicare nu pentru radar, suspendare carnet etc.
Asa cum am spus pentru acestea din urma este necesara identificarea soferului...

Dar sa dea Domnul sa nu fie cazul... Era doar un caz ipotetic... Nu sunt chiar Mafalda sa le stiu cate in luna si stele ce va face (sau nu) politia si fiscul.
Doar din experienta am spus cam ce ar fi f. posibil sa se fi intamplat cu succesiunea aceea de recomandate.

Sus

MesajScris: Vin Mar 05, 2010 4:44 pm 
Neconectat
Scientist

Florin421 scrie:
PV este pentru necomunicare...

Adica daca nu sunt acasa cand trimit EI recomandata imi pot face PV(cu amenda parca peste 1000RON) pt necomunicare? Ca nu vreau sau nu pot sau nu am stiut (nu am gasit nimic in cutia postala) nu inseamna acelasi lucru?... adica ca nu mi-au comunicat ce aveau de spus... nici eu nu sunt Mafalda sa intuiesc ce se gaseste intr-o recomandata unde la expeditor este o casuta postala / oficiu postal :D

Sus

MesajScris: Vin Mar 05, 2010 7:09 pm 
Neconectat
Site Admin

:lol:
Poate ne tii la curent cu situatia dupa verificarile de la fisc...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 3