AMENDA.ro

Forum
Acum este Joi Sep 09, 2010 11:12 am

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Mic accident (acum o ora)
MesajScris: Joi Oct 15, 2009 10:33 pm 
Neconectat
Politist

Salutare. Acum aproximativ o ora, ma aflam pe undeva pe o straduta perpendiculara pe bld. Brancoveanu. La 5 metrii de aceasta intersectie, se afla o statie de RATB. A trecut masina de RATB, a oprit in statie, in spatele ai alta masina (VW), iar o a doua masina nu mai incapea, fara sa blocheze accesul in intersectie din partea mea. Un baiat de Dorobanti, binenteles ca nu intelege astfel de practici si a inaintat pana in spatele acelei masini (VW), blocandu-mi accesul in intersectie. Am incercat sa-l ocolesc putin si sa ies prin spatele lui, insa l-am atins putin pe bara din spate stanga. Intrebarea este, daca mi se va lua permisul, si pe ce perioada (avand in vedere ca veneam de pe strada cu cedeaza)? Sau am vreo sansa sa nu mi se ia permisul, avand in vedere ca ii acordasem prioritate, insa n-am apreciat distanta cand am trecut pe langa el? Practic el era aproape trecut de mine (jumatate de masina). Sunt curios sa vad ce parerea aveti despre acest caz, in conditiile in care mi-a propus ceva "intelegere". Maine dupa 10, ma suna sa-mi spuna ce are de gand sa faca.

PS: De precizat, insa nu stiu daca conteaza, bara lui este doar putin zgariata (iese la polish), iar eu n-am nimic. Daca ati reusi sa veniti cu ceva idei sau pareri, v-as ramane profund recunosactor. O seara minunata va doresc.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Mic accident (acum o ora)
MesajScris: Joi Oct 15, 2009 11:39 pm 
Neconectat
Site Admin

Martori in masina erau?
Teoretic vorbind din cate imi dau eu seama el era oprit si bloca intersectia dupa ce trecuse prin ea...
Tu voiai sa iti continui drumul dupa ce ii acorase-si prioritate dar intersectia era aproape blocata...
Acum, nefiind pagube mari si existand posibilitatea intelegerii amiabile prin societatea de asigurari utilizand RCA ar trebui sa mergeti la ei sa rezolvati problema fara nici un risc de suspendare carnet.
Nu inteleg de ce ar dori altfel respectivul... :| La ce i-ar folosi lui o suspendare? :roll:
Dupa parerea mea cine e vinovat? NU el bloca intersectia?
Ma rog nu pot sti exact ce ar hotara un politist intr-o situatie data... :evil:

Sus

MesajScris: Vin Oct 16, 2009 12:35 am 
Neconectat
Scientist

Daca ajungeti la politie unu din voi isi ia o amenda de 240RON dar fara suspendare permis

Sus

MesajScris: Vin Oct 16, 2009 9:03 am 
Neconectat
Politist

Mai mult ca sigur o sa ajungem la Politie, pentru ca el aseara tot insista la telefon (vorbea cu nu stiu cine) ca imi ia permisul, etc. Dovada ca mi-a si spus ca trebuie sa dau spaga la asigurare (de ce sa dau spaga, n-am inteles). Ma gandesc ca o vrea si el partea lui ca sa nu-mi ia permisul.

Sus

MesajScris: Vin Oct 16, 2009 10:10 am 
Neconectat
Master of the Road

incerati cu "amiabilul". si nu mai plateste nimeni nimic la politie,nici amenda, nici puncte, nici suspendare...nimic!!! mergeti impreuna cu el direct la asiguratorul dvs! mult noroc

Sus

MesajScris: Mie Dec 30, 2009 7:11 pm 
Neconectat
Politist

o cunostina de a mea, a patit ceva de genul. a iesit din parcare cu masina, si la atins usor pe unu cu spoileru, incat sai lase o dunga ushoara neagra p usa. ala a venit si a vazut 'ceee chem politia nu stiu cee' a venit politia, a zis si politistu bah omule asta iese dk o stergi cu benzina, da ala tot a dat din gura si intrun final pers care a iesit din parcare a platit o amenda si ia dat 4 mil in mana lu asta k sa mearga 'sasi revopseasca mashina' deci poate mere daca ii dati bani ..

Sus

MesajScris: Joi Dec 31, 2009 11:10 pm 
Neconectat
Site Admin

De ce sa ii dai el bani daca a platit pentru RCA?
Firma de asigurare nu are decat sa ii plateasca cele 4 mil.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 3